Reisverzekering voor de auto vakantie

reisverzekeringOp vakantie met de auto? Een goede reisverzekering voor de auto vakantie kan geen kwaad.

Tegenwoordig kun je overal een reisverzekering afsluiten, van de ANWB tot en met de rabobank. Er is veel concurrentie dus het kan lonend zijn om te shoppen. Op veel websites kun je direct je premie berekenen. Let wel goed op de kleine lettertjes want die zijn er! Let dus niet alleen op de bedragen die de verzekeringsmaatschappij uitkeert bij verlies of diefstal. Er zitten vaak haken en ogen aan om ook aanspraak te maken op het verzekeringsgeld.

Een reisverzekering kun je voor een bepaalde periode afsluiten, dus alleen voor de vakantie, maar ook doorlopend. Ga je er vaker op uit met de auto en dan met name richting het buitenland, dan kan een doorlopende reisverzekering wel eens interessant zijn.

Wat verzeker je met een reisverzekering

bagage verzekerenEen reisverzekering dekt de bagage en de medische kosten in het buitenland. Sommige reisverzekeringen dekken meer zoals de aansprakelijkheid van schade aan een vakantiewoning, calamiteiten zoals terrorisme of een natuurramp, onvoorziene uitgaven zoals extra reis of verblijfskosten vanwege een ongeval of ernstige ziekte.

Bij verlies of diefstal keert de verzekering een bepaald bedrag uit welke bij de desbetreffende dekking hoort.

Ook zijn er uitbreiding pakketten waarbij je jezelf kunt verzeker voor een rechtsbijstandhulp in het buitenland, een gipsvlucht of een annuleren vanwege een incident of ongeval.

Prijzen

Een reisverzekering voor een periode van 2 weken naar een land in Europa met partner en 2 kinderen onder de 12 jaar.

  • De bagage is verzekerd tegen vermissing en beschadiging.

[table id=2 /]

Prijzen kunnen altijd gewijzigd worden dus voor actuele prijzen kan het best de desbetreffende website geraadpleegd worden. Hieronder kun je op de plaatjes klikken om direct naar de reisverzekering te gaan van de desbetreffende partij.

anwb verzekeringroute mobiel verzekeringohra verzekeringunive verzekering

Updated: 26 februari 2014 — 14:57

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *