Vuilcontainer regelen voor de vakantie

vuilcontainerDe meeste mensen hebben tegenwoordig wel een vuilcontainer/kliko voor de deur (of achterdeur) staan. Ook deze wordt gewoon geleegd als je met vakantie bent. Tenminste als deze ook langs de weg wordt aangeboden. De meeste containers worden elke 2 weken geleegd.

Je wilt niet dat je terug komt van vakantie en dat de container nog niet geleegd is en enorm stinkt. Met het warme weer krijg je veel sneller onaangename luchtjes in de container en ook last van maden en andere insecten.

Spreek daarom met de buren af dat ze jouw container ook langs de weg zetten en weer terug plaatsen zodra hij geleegd is. Ditzelfde kun jij de volgende keer weer voor hun terug doen. Je kunt het ook aan degene vragen die bij jouw de planten water komt geven of je huisdieren voorziet van vers water en voer.

Ook inbrekers zijn oplettend. Als alle containers langs de straat staan en die van jouw niet betekend dat mogelijk dat je niet thuis bent. Inbrekers willen ook nog wel eens een container checken om te zien of hij onlangs geleegd is of niet.

 

Updated: 26 februari 2014 — 13:28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *