Factuur vakantiebestemming meenemen

factuur vakantiebestemmingAls u een vakantie boekt en heeft betaald dan ontvangt u daarvan u een factuur. Dit factuur kunt u het beste meenemen naar uw vakantiebestemming. Op dit factuur staat namelijk niet alleen het adres van de vakantiebestemming maar ook precies wat u geboekt heeft en dat u betaald heeft. Met het factuur kunt u dus aantonen dat u daadwerkelijk een reservering heeft gedaan. Het kan misverstanden voorkomen en u in sommige gevallen een hoop tijd besparen.

Op de factuur staat ook de reisorganisatie vermeldt waarmee u contact op kunt nemen indien er iets niet gaat zoals het zou moeten. U heeft dus altijd wat achter de hand.

Zorg dat u een enveloppe heeft met alle belangrijke papieren er in. Denk hierbij aan de papieren van uw reisverzekering en eventueel aanvullende informatie van uw ANWB polis.

In sommige gevallen ontvangt u alleen digitaal de factuur. Deze moet u dan even uitprinten. Op uw vakantiebestemming is niet altijd internet beschikbaar om uw factuur er bij te kunnen vinden.

zeester vakantie

Updated: 26 maart 2014 — 10:24

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *